طرح تفصیلی منطقه 12 تهران

فروشگاه پروژه - طرح تفصیلی منطقه 12 تهران

RSS feed.

  • فروشگاه پروژه - طرح تفصیلی منطقه 12 تهران

    پیدا کردن طرح تفصیلی،کاری بسیار دشوار است.

    تنها دراین سایت،با قیمتی بسیار مناسب می توانید طرح تفصیلی منطقه 12 تهران را دانلود کرده و استفاده نمایید.

    بصورت فایل word (120صفحه)

    تمامی نقشه ها بصورت پی دی اف در فایلی جدا گنجانده شده است.

    ***توصیه میشود قبل از خرید و دانلود فایل پروژه،حتما فایل دمو را مشاهده فرمایید.


    تگ ها: معماری شهرسازی عمران نقشه برداری

    توضیحات دمو: عکس هایی از فهرست مطالب طرح تفصیلی منطقه 12 تهران.
    حجم دمو:461 کیلوبایت
    دانلود دمو

    نام: mahsa
    ایمیل: mahsakarimkhani30@gmail.com
    مدرک تحصیلی: فوق لیسانس
    نام دانشگاه: هنر و معماری پارس
    رشته: طراحی شهری
    جنسیت: زن
    تخصص: معماری،شهرسازی
    تاریخ تولد: 1374/08/06
    رزومه:

    پروژه های دیگر کاربر


    مشاهده ی همه ی پروژه ها

    نام فایل توضیحات اندازه
    R12.rar پیدا کردن طرح تفصیلی،کاری بسیار دشوار است.تنها دراین سایت،با قیمتی بسیار مناسب می توانید طرح تفصیلی منطقه 12 تهران را دانلود کرده و استفاده نمایید.بصورت فایل word 485 مگابایت

    حجم فایل های پروژه: 485 مگابایت
    نوع فایل:-
    سطح پروژه:تاییدیه دانشگاهی
    نوع پروژه:-


    تخصص های لازم: معماری شهرسازی عمران نقشه برداری

دانلود سریال هم گناه با لینک مستقیم

یکی از سرگرمی های ایرانیان تماشای فیلم و سریال ایرانی است. چند سالی است که بخش شبکه خانگی فعال شده است و فیلم ها و سریال های متنوعی را تولید می کند که با همراهی و استقبال خوب مردم رو به رو شده است. در این بین سایت های دانلود فیلم و سریال نقش ویژه ای برای اطلاع رسانی و فروش این فیلم ها و سریال ها برای کاربران ایفا می کنند. یکی از بهترین سایت های دانلود فیلم و دانلود سریال ایرانی سایت کافه فیلم می باشد.این سایت با انتشار جدید ترین اخبار از فیلم ها و سریال ها و همچنین نقد های عالی در مورد جدیدترین فیلم ها کمک زیادی به کاربران برای انتخاب فیلم متناسب با سلیقه خود جهت دانلود فیلم و سریال می کند.

سایت cafefilm  به محض اینکه فیلم جدیدی وارد عرضه نمایش خانگی شد آن را بررای کاربران عزیز جهت دانلود قرار می دهد.

از جدید ترین فیلم ها و سریال هایی که وارد عرضه نمایش خانگی شده می توان به فیلم های زیر اشاره کرد.

دانلود سریال هم گناه

یکی از سریال هایی که همه فیلم بازان ایرانی به انتظار عرضه نمایش خانگی آن بودند سریال هم گناه به تهیه کنندگی و نویسندگی محسن کیایی است برادر مصطفی کیایی و علی کوچکی. تولید این سریال در سال 1398 شروع و به پایان رسید.

ql08_h2.jpg

ژانر این سریال درام معمایی است که در 24 قسمت تولید شده است. سایت cafefilm  این سریال را با بهترین کیفیت برای دانلود خدمت کاربران ایرانی قرار داده است. از جمله بازیگران سرشناس این سریال هدیه تهرانی، پرویز پرستویی، مهتاب کرامتی، محسن کیایی، مهدی پاکدل و حبیب رضایی می باشند. از نکات جالب این فیلم بازی هدیه تهرانی پس از 9 سال دوری از عرصه نمایش است.

دانلود سریال هم گناه با لینک مستقیم

https://cafefilms.ir/series/the-accomplice-series

 

تازه‌های نشر دی 1397

 کاترین کولتر | مترجم: حسین یعقوبی | نشر خوب

پارادوکس، بیست و دومین کتاب از مجموعه کتاب‌های پرفروش تریلرهای اف.‌بی.‌آی است. شخصیت‌های اصلی این مجموعه‌کتاب‌ها، «لیسی شرکول» و «دیلون ساویچ»، زن و شوهری هستند عضو اف.‌بی.‌آی که در هر کتاب با پرونده‌ی جنایی پیچیده‌ای دست و پنجه نرم می‌کنند که گهگاه چاشنی ماوراء‌الطبیعه نیز دارد ـ در این جلد، این زن و شوهر با پرونده‌ای جنایی و پیچیده مواجه می‌شوند.

کتاب عقلانیت و آزادی

آمارتیا سن | مترجمان: وحید محمودی و علیرضا بهشتی | نشر نی

آمارتیا سن، فیلسوف و اقتصاددان هندی الاصل انگلستان و برنده جایزه نوبل ???? و استاد کنونی دانشگاه هاروارد در این اثر با پیوند نظام‌مند عقلانیت و آزادی، نگاه متعارف به عقلانیت را به چالش کشیده و از آن عبور کرده است. او به آزادی به‌مثابه عقلانیت اجتماعی می‌نگرد.از دیدگاه سن، بین عقلانیت و آزادی ربط وثیقی وجود دارد و بدون فهم و درک عمیق یکی، دیگری را نمی‌توان فهمید. به بیان دیگر، آزادی به عقلانیت و عقلانیت به آزادی وابسته است، چون بدون داشتن آزادی، انتخاب عقلانی ممکن نیست.

کتاب ادبیات آلمانی در قرن بیستم (دو جلدی)

حسن نکوروح | انتشارات نگاه

هدف از نگارش کتاب «ادبیات آلمانی در قرن بیستم» از آغاز گسترش معلومات خواننده ایرانی بوده درباره این ادبیات در زمان یاد شده. گسترش به مفهومی فراتر از مفهوم رایج، که معمولا به کمیت توجه دارد، یا بیشتر به کمیت تا کیفیت. در واقع می‌توان گفت خواننده فارسی زبان آغاز راه را رفته است. که همان خواندن و آشنایی با این ادبیات باشد. که مطابق معمول نیز از نویسندگان و شاعران بزرگ آغاز می‌شود؛ نویسندگانی که شهرت جهانی یافته‌اند. ضمن آنکه خواننده را نیز هرجا که لازم بیاید با نقل قولی هرچند کوتاه با اینگونه مطالب آشنا می‌کند، تا با فضای حاکم در بحث‌های مربوط به هر نویسنده و به طور کلی نظریاتی که در تفسیرها و نقدهای رایج در محیط بومی آثار مورد بحث مطرح می‌شود در حد امکان تماس یابد. ادبیاتی که در این کتاب مورد بحث قرار می‌گیرد، آثار نویسندگان کشورهای آلمان، اتریش و بخش آلمانی زبان کشور سوئیس را در بر می‌گیرد.

کتابفروشی آنلاین کاواک

تحصیل در اسپانیا و تحصیل در کانادا، کدام یک را انتخاب کنیم؟

تحصیل در اسپانیا  و تحصیل در کانادا، کدام یک را انتخاب کنیم؟

 

کانادا و اسپانیا به دو قطب اصلی مهاجرت تحصیلی تبدیل شده اند و دانشجویان بسیاری از سراسر جهان برای تحصیل در اسپانیا و همچنین تحصیل در کانادا راهی این دو کشور می شوند. اما واقعا چرا این دو کشور تا این حد مورد توجه دانشجویان قرار گرفته اند و چرا افراد بسیاری برای تحصیل در اسپانیا و کانادا اینقدر مشتاقند؟ در این گزارش می خواهیم پاسخ این پرسش ها را بدهیم و از شرایط تحصیلی در این دو کشور برایتان بگوییم. 


تحصیل در اسپانیا

شهرهای بزرگ اسپانیا همچون مادرید، والنسیا و همچنین بارسلونا دارای دانشگاه هایی هستند که از نظر علمی، در رتبه های کمتر از 550 جهانی قرار گرفته اند و همین امر باعث شده دانشجویان بسیاری راهی این شهرها شوند و قصد تحصیل در اسپانیا را داشته باشند. 
جالب است بدانید علاوه بر کیفیت دانشگاه های این کشور، هزینه تحصیل در اسپانیا نیز آنقدر اندک است که شما به راحتی می توانید با گرفتن بورسیه، تحصیل خود را ادامه دهید و با آرامش در این کشور زیبا و منحصر به فرد زندگی کنید. اما چگونه می تواند از بورسیه های تحصیلی اسپانیا استفاده کرد؟
مدارک مورد نیاز جهت دریافت بورسیه تحصیلی اسپانیا
برای آن که بتوانید از بورسیه های تحصیلی اسپانیا استفاده کنید، باید مدارک زیر را تهیه نمایید:
1)    اخذ مدارک کارشناسی و همچنین کارشناسی ارشد از دانشگاه های معتبر 
2)    دریافت مدرک آیلتس 6.5 زبان انگلیسی
3)    جلب موافقت استاد مشاور که تز دکتری شما را همراهی می کند
4)    داشتن کتب، مقالات علمی رسمی و...


 
تحصیل در اسپانیا به زبان انگلیسی یا اسپانیولی؟

این که شما تحصیل در اسپانیا را با چه زبانی پیش ببرید، بستگی به رشته تحصیلی و همچنین دانشگاهتان دارد. بسیاری از رشته های مهندسی که در مقطع دکتر تدریس می شوند، به زبان انگیسی هستند و شما می توانید برای دریافت بورسیه این رشته ها، مدرک زبان دریافت کرده و درخواست خود را به دانشگاه مربوطه ارائه کنید. 
موسسه دانش گستر کوه نور با سال ها تجربه در امر مهاجرت تحصیلی، می تواند در مسیر کسب مدرک زبان و همچنین اعزام شما به دانشگاه مورد نظر، همراهتان باشد و مراحل اخذ ویزای تحصیلی اسپانیا را در کمترین زمان ممکن برایتان پیش ببرد. 


هزینه های تحصیلی در اسپانیا

اگر نتوانید برای تحصیل در اسپانیا، بورسیه دریافت کنید، میبایست هزینه تحصیلی دانشگاه های این کشور را بپردازید. شما باید برای دوره کارشناسی بین 750 تا 2100 یورو بابت هر سال تحصیلی پرداخت نمایید. همچنین تاکید می کنیم این مبلغ برای دانشگاه های دولتی است و شما در دانشگاه های خصوصی باید شهریه بیشتری پرداخت کنید.
از سوی دیگر هزینه تحصیلات تکمیلی در دانشگاه های دولتی و خصوصی این کشور، میانگین بین 3000 تا 4000 یورو است که به صورت سالانه محاسبه و دریافت می شود. البته اگر رشته شما از جمله رشته های پزشکی و پیراپزشکی باشد، میبایست هزینه بیشتری را متقبل شوید. 
 
مدارک لازم برای ویزای تحصیلی اسپانیا

مدارکی که جهت دریافت ویزای تحصیلی اسپانیا نیاز دارید، عبارتند از:

  •     اصل پاسپورت و شناسنامه به همراه کپی
  •     عکس رنگی پاسپورتی
  •     انگیزه نامه
  •     مدارک تحصیلی به همراه ریز نمرات
  •     مدارک زبان انگلیسی یا اسپانیولی (اختیاری)
  •     توصیه نامه و رزومه
  •     مدارک پذیرش دانشگاه
  •     و...

تحصیل در کانادا

شاید برایتان جالب باشد که سالانه حدود 200 هزار دانشجو از سراسر جهان با هدف تحصیل در کانادا، راهی این کشور می شوند. کیفیت آموزشی بالا، اعتبار مدرک تحصیلی، هزینه های معقول و مواردی از این دست، دلیل اصلی علاقه مندی دانشجویان به تحصیل در کانادا است. 


کیفیت آموزشی کانادا در چه سطحی است؟

باید بگوییم کانادا سه دانشگاه معتبر دارد که در میان 50 دانشگاه برتر جهان جای گرفته اند. این دانشگاه ها که با عناوین مک گیل، تورنتو و برتیش کلمبیا شناخته می شوند، سالانه هزاران نفر را به سمت خود جذب می کنند. 
باید تاکید کنیم کیفیت آموزشی بالای کشور کانادا سبب شده مدارک این کشور کاملا معتبر باشند و این امکان را برای فارغ التحصیلان فراهم آورند که پس از اتمام تحصیل به راحتی شغل مورد نظر خود را بیابند. 
شما برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص تحصیل در کانادا می توانید به سایت موسسه دانش گستر کوه نور مراجعه کرده و از این موسسه کمک بگیرید.

هزینه تحصیل در کانادا

احتمالا پیش از اقدام برای تحصیل در کانادا، نگران خرج و مخارج تحصیل و زندگی در این کشور هستید و از خود می پرسید آیا می توانید از عهده هزینه ها بر بیایید یا خیر. باید بگوییم نمی توان کانادا را کشوری ارزان دانست اما اگر بخواهیم این کشور را با کشورهایی چون آمریکا و انگلستان مقایسه کنیم، هزینه تحصیل در کانادا بسیار پایین است. در واقع همین امر بوده که با توجه به اعتبار دانشگاه های کانادا، دانشجویان بسیاری از سراسر جهان راهی این کشور می شوند تا در نهایت مسیر تحصیلی خود را پیش ببرند. 
از سوی دیگر وجود انواع و اقسام بورسیه ها و همچنین اجازه کار حین تحصیل، شرایطی را ایجاد کرده است که دانشجویان بتوانند هزینه های خود را پوشش دهند و مشکلی بابت پرداخت شهریه دانشگاه و هزینه های زندگی نداشته باشند. 


موسسه دانش گستر کوه نور

برای دریافت ویزای تحصیلی اسپانیا و ویزای تحصیلی کانادا، حتما نیازمند یک مشاور خوب هستید که پا به پا همراهتان باشد و از بهبود سطح زبان گرفته تا دریافت ویزای تحصیلی، کمکتان کند. 
موسسه دانش گستر کوه نور با بیش از ده سال سابقه فعالیت در این حوزه می تواند یک گزینه مناسب برای شما محسوب شود و شما را یاری کند تا روند مهاجرت تحصیلی خود را به بهترین شکل ممکن پیش ببرید. 

 

دانلود رایگان تحقیق شیر و فراورده های شیری 45 صفحه

تحقیق شیر و فراورده های شیری 45 صفحه

RSS feed.

  • تحقیق شیر و فراورده های شیری 45 صفحه
    تحقیق شیر و فراورده های شیری 45 صفحهدسته: کشاورزی و زراعت
    بازدید: 1 بار
    فرمت فایل: doc
    حجم فایل: 1993 کیلوبایت
    تعداد صفحات فایل: 45

    تحقیق درباره شیر تحقیق شیر و فراورده های شیری 45 صفحه مقاله شیر و فراورده های شیر تحقیق فراورده های شیر

    قیمت فایل فقط 5,500 تومان

    خرید

    توضیحات :

    دانلود تحقیق شیر و فراورده های شیری 45 صفحه در قالب Word قابل ویرایش.

    بخشی متن :

    شیر و فراورده های شیری:
    شیر غذایی است که ظاهراً جانشین کافی برای آن وجود ندارد. همه پستانداران بعد از تولد شیر تولید می کنند و انسانها از شیر بسیاری از حیوانات بعنوان غذایشان استفاده می کنند.
    گاو مهمترین همه این حیوانات بعنوان تهیه کننده غذاست . شیر بوفالو و بز نیز استفاده می شوند.
    ترکیب
    شیر یک ترکیب پیچیده از لیپیدها ،کربوهیدراتها ، پروتئین ها و بسیاری از ترکیبات آلی دیگر و املاح آلی حل شده و پراکنده شده در آب می باشد. متغیرترین جزء شیر ، چربی حاصل از پروتئین است.
    ترکیب شیر با گونه ، نوع ، رژیم دوره شیر دهی و فاصله بین شیر دوشی تغییر می کند . تغییر و نوع مجزا نیز وجود دارد.
    چربی شیر
    شیر بوفالو حاوی 5/6 درصد چربی است. شیر گاو حاوی 1/4 درصد چربی است. چربی شیر یا کره از ارزش تغذیه ای و اقتصادی بسیاری برخوردار است. طعم شیر به خاطر چربی شیر می باشد. شیر یک امولسیون حقیقی چربی در آب است. گمبولهای چربی زیر میکروسکوپ مشهور هستند. هر گلبول چربی بالایه نازکی احاطه می شود که متشکل از ترکیب لیپید – پروتئین و مقدار کمی کربوهیدرات می باشد. بخش لیپید شامل فسفولیپیدها و تری گلیسریدها می باشد .
    گلبولهای چربی بطور گسترده در اندازه از 2 تا mm10 (میکرومتر) و در تعداد 109 × 3 هر میل بسیار متفاوت می باشند .گلبولهای چربی بزرگتر به خاطر وزن مخصوص کم سریعتر به سطح شیر می آیند و این می تواند هنگام انتقال شیر مشاهده شود.


    ساختار گلبول شیر در شکل a- 5 نشان داده می شود.

    چربی شیر ترکیبی از چند گلیسیرید متفاوت است.آنها شامل حدود 64 درصد اسیدهای چربی هستند که اتمهای کربن آنها بین 4 تا 26 می باشد. شیر دارای مقدار قابل توجهی اسیدهای چرب بازنجیره کوتاه می باشد که طعم خاص و مزه ناخوشایندی می دهد . به خاطر نقطه ذوب پائینC ◦ 12-10 آنها ، آنها به کره غلظت مواد جامد نرم می دهد . اسیدهای چرب اشباع شده اسیدبوتیریک و اسید کاپروئیک 62 درصد و اشباع نشده 37 درصد تشکیل می دهند. از اسیدهای چرب اشباع نشده 38 درصد اسیدهای چرب چند غیر اشباعی بوجود می آید . مواد لیپید دیگر موجود در شیر فسفولیپید ، استرول ها ،اسیدهای چرب آزاد ، کارتنوئیدها و ویتامین های قابل حل در چربی می باشند. کاروتن ها عامل رنگ زرد چربی شیر می باشند. آزمایش ژربر برای دانستن درصد چربی موجود در شیر استفاده می شود.چری شیر به آسانی بوی متغیر و فرار را جذب می کند . شیر، کره و خامه نباید در معرض بوهای قوی باشند.

    پروتئین های شیر
    کازئین : کازئین 80 درصد از کل نیتروژن موجود در شیر را تشکیل می دد . آن در اسید سازی شیر تا 6/4 درصد در C ◦20 تسریع می شود. پروتئین آب پنیر باقیمانده لاکتوگلوبولین و لاکتالبومین تشکیل می دهد. پروتئین شیر حاوی پروتئوز ،پپتون و آنزیمهای شیر می باشد .
    چربی شیر اساساً متشکل از تری آسیل گلیسرول است که بعنوان امولسیونی موجود است که گلبولهای چربی باغشای محصور متشکل از پروتئین ها ، فسفولیپیدها و کلسترول در آن تثبیت می شوند. گلبولهای چربی همچنین حاوی مقدار کمی استرهای کلسترول و ویتامین های قابل حل در چربی و پرو ویتامین های مجموعاً AوD و کارتن B می باشند .
    کازئین به خاطر اسید فسفریک که در ساختار مولکولی اش وجود دارد بعنوان یک فسفر پروتئین طبقه بندی می شود.اسیدیته شیر تازه (PH حدود 6/6) کازوئین از طریق بخش اسید فسفوریک ساختارش با کازئینات کلسیم ترکیب می شود. بنابراین کازئین در شیر بعنوان یک ترکیب پروتئین کلوئیدی فسفات کلسیم رخ می دهد.
    کازئین یک گلیکو پروتئین نیز است. اسید گلوتامیک یک اسید عمده در کازئین است.پرولین ، آسپارتیک ، لوسین ، لیزین و والین نیز موجود هستند.کازئین یک منبع مفید اسید آمینه های ضروری می باشد.
    کازئین حاوی 2/8 درصد کلسیم و 7/5 درصد کربوهیدرات می باشد.
    کازئین می تواند همچنین با اضافه کردن رنین ، یک آنزیم ترشح شده توسط گوساله های جوان ، از شیر جدا می شود.
    پروتئین های آب پنیر:پروتئین های آب پنیر از لاکتالبومین ، B لاکتاگلوبولین ،سرم آلبومین ، ایمنوگلوبولین ها ، آنزیم ها و پروتئوز- پپتونها- تشکیل می شوند.
    B لاکتوگلوبولین حدود 50 درصد از کل پروتئین های آب پنیر را تشکیل می دهد. اینها با اسید یارنین ترتشین نمی شوند، آنها می توانند با حرارت منعقد شوند. آب پنیر همچنین دارای مقدرا کمی لاکتوفرین و ترنسفرین سرم می باشد. با فرآیند مربوط به اولترافیلتراسیون ، عصاره پروتئین آب پنیر بوجود می آید . ایزوله های پروتئین آب پنیر نیز تولید می شود.آن می تواند حساسیت لاکتوز را ایجاد می کند.
    لاکتوز
    شیر حاوی 5-4 درصد کربوهیدرات است. کربوهیدرات عمده موجود در شیر لاکتوز است، دی ساکارید ، مقدار کمی گلوکز ، گالاکتوز و دیگر شکرها نیز موجود هستند. لاکتوز در هیدرولیز ، گلوکز و گالاکتوز را می دهد. لاکتوز تنها یک ششم شیرینی سوکرز و یک چهارم حل پذیری آن در آب را دارد. وقتی شیر گرم می شود، لاکتوز با پروتئین واکنش نشان می دهد و رنگ قهوه ای را توسعه می دهد.
    توسعه رنگ قهوه ای به خاطر قهوه ای شدن غیرآنزیمی می باشد . آن واکنش میلارد نامیده می شود.
    تخمیر اسید در تولید کره ، پنیر و کشک استفاده می شود.
    املاح
    کلریدها ، فسفاتها ا، سیترات ها ، و سولفات ها و بیکربناتهای سدیم ، پتاسیم ، کلسیم و منیزیم موجود هستند. این املاح شرایط و ثبات پروتئین ها ومخصوصاً جزء کازئین را تحت تاثیر قرار می دهند.
    مس و آهن در توسعه برگشت طعم در شیر و محصولات شیری مهم هستند. علاوه بر این ، شیر دارای مقدار کمی عواملی مانند روی ، آلومینیوم ، مولیبدنوم و ید می باشد.

    آنزیم ها
    آنزیم های یافت شده در شیر از غده های پستانی می توانند بوجود آیند یا ممکن است با باکتری های آلوده کننده پخش شوند.
    فسفاتاز قلیایی مثل لیپوپروتئین وجود دارد و بین فازهای آبی و لیپید منتشر می شود.این آنزیم با روش های پاستوریزه کردن معمولی غیر فعال می شود و فعالیت آن سنجیده می شود.تا تاثیر پاستوریزه کردن مشخص شود.
    در شیر بیش از یک نوع لیپاز وجود دارد. لیپاز شیر عامل گسترش طعم های گندیدگی در شیر است.لیپاز باکتریایی در برابر حرارت بسیار مقاوم است و می تواند نقائص کیفیتی جدی بوجود آورد. لیپازها می توانند در گسترش طعم های مطبوع در برخی پنیرها مهم باشند.
    گزانتین اکسیداز در غشای گلبول چربی رخ می دهد آن یک پروتئین کنژوگه شده پیچیده شده با FAD ، آهن و مولیبدنوم می باشد. تجزیه آنزیم FAD ، FMN و ریبوفلاوین می دهد.بنابراین محتوای ریبوفلاین شیر به خاطر گزانتین اکسیداز می باشد. گزانتین اکسیداز می تواند اکسیداسیون آلدئیدهایی را کاتالیز کند که برخی از عناصر بوی موجود در تولیدات لبنیاتی تخمیر شده هستند.این آنزیم ها با پاستوریزه کردن از بین نمی روند.
    رنگ
    رنگ سفید شیر با انعکاس نور بواسطه کازئین پخش شده بطور کلوئیدی ، کلسیم و فسفرها ایجاد می شود. رنگ زرد کم رنگ شیر به خاطر حضور کاروتن و ریبوفلاوین می باشد. کاروتن های قابل حل در چربی در چربی شیر یافت می شوند ، چون ریبوفلاوین محلولی در آب است که می تواند آشکارا آب پنیر مشهود باشد.


    طعم و بو
    شیر به خاطر محتوای لاکتوز کمی شیرین است. حس طعم در درهان به خاطر پروتئین چربی و برخی املاح مثل فسفات کلسیم می باشد. بوی کم شیر تازه با تعدادی از ترکیبات کم وزن مولکولی مثل استون،استالدنید، دی متیل سولفید و اسیدهای چرب زنجیره کوتاه ایجاد می شود. برخی از ترکیبات فرار و بی ثبات برای طعم شیر برای مقدار چربی شیر منحصر به فرد هستند.جوشاندن طعم شیر تازه را بیش از پاستوریزه کردن تغییر می دهد.
    طعم اکسیده شده می تواند از اکسیداسیون فسفولیپیدهای شیر ایجاد شود. چون مقادیر کم مس ، توسعه طعم اکسیده شده را تسریع می کند، مس در لبنیاتها استفاده نمی شود.برخی از اسیدهای چرب چند غیر اشباعی بطور خاص در حضور اکسیژن در معرض اکسیداسیون خود بخودی هستند و حالات طعم نا مطبوع بوجود می آورند.
    برگشت طعم در شیر می تواند با سلامت گاو یا خوراکی که گاو مصرف می کند ، فعالیت باکتری ، تغییرات شیمیایی موجود در شیر یا جذب طعم های بیرونی بعد از دوشیدن شیر ، تحت تاثیر واقع شود.
    همچنین برگشت طعم زمانی بوجود می آید که شیر در معرض نور قرار دارد. در این واکنش تریپتوفان و ریبوفلاوین ممکن است درگیر شوند و حجم آنها وقتی طعم به توسعه می یابد، کاهش یابدهر چیزی که غشا را دگرگون کند وتماس لیپازها با چربی را میسر سازد، گندیدگی و برگشت طعم را بالا خواهد برد.
    خواص فیزیکی
    از نظر فیزیکی ، شیر یک امولسیون رقیق ، پراکندگی کلوئیدی ومحلول کامل است.

    قیمت فایل فقط 5,500 تومان

    خرید

    برچسب ها : تحقیق درباره شیر , تحقیق شیر و فراورده های شیری 45 صفحه , مقاله شیر و فراورده های شیر , تحقیق فراورده های شیر